Царска заплата и имот за Балъков

Царска заплата и имот за Балъков

Novsport

04-01-2018, 08:02

Героят от Мондиал 1994 в САЩ Красимир Балъков ще се радва на царска за Велико Търново заплата, както и на имот. Това са изискванията му, за да се заеме с Етър. Според запознати Бала ще прибира 10 000 евро на месец, а освен това „болярите" ще му предоставят един от терените си извън града, който той да ползва, пише "Меридиан мач". Както е известно, Бала притежава своя школа в Германия и иска тя да има свое подразделение и у нас.

И вчера обаче Балъков и шефовете на Етър не успяха да решат какъв пост ще заема бившият национал. Те прекараха заедно цял ден на стадион „Ивайло". Нито една от двете страни обаче не пожела да говори. „Утре ще дадем пресконференция. Там ще се каже всичко", отсичаха пред медиите Балъков, както и клубните шефове.

Балъков е трябвало да бъде назначен за треньор по първоначална договорка, но в последствие е предпочел на този пост да си остане Станислав Генчев. Така загубите няма да се броят във визитката на Бала като треньор. Целта е той да може да си запази имиджа, ако Етър не успее да се спаси и ще изпадне.

Не е ясно обаче кой официално ще се води треньор, след като до сега търновци ползваха лиценза на Иван Вутов. Опитният спец обаче си тръгва в новата ситуация. Съдбата му ще последва и Мирослав Иванов. Деко е излишен като директор, защото няма да има думата по трансферите. Те изцяло ще се движат от Балъков. Бившият национал вече има готова визия за Етър, след като през есента гледа доста футболисти като скаут на ЦСКА. За да се избегне конфликт на интереси, Балъков още във вторник е прекратил отношенията си с „червените". Така ще може спокойно да подпише в новата роля, която ще заема в родния Етър.

Източник: Novsport

Последни новини