Цветкович остава у нас след мача с Берое за нови преговори

Цветкович остава у нас след мача с Берое за нови преговори

Novsport

14-12-2018, 07:23

След утрешното гостуване на Берое десният бек Милош Цветкович няма да пътува за Сърбия, а ще остане в София. Причината е, че ще води преговори с ръководството на клуба за удължаване на договора си.

Контрактът изтича през лятото, като в него има опция за продължаването за още един сезон. Тя обаче не е задействана.

Цветкович отхвърли първото предложение на клуба за нов контракт, но получи второ, върху което в момента размишлява. Той е основен футболист в състава на Славиша Стоянович и на практика няма алтернатива. Когато е наказан или контузен, в десен бек бива преквалифициран юношата Ивайло Найденов, който е халф.

Спортно-техническият щаб на Левски пък е раздвоен за бъдещето на Аймен Белаид на „Герена". Славиша Стоянович остави играча извън групата за домакинството на Етър (2:1). Контрактът на тунизиеца с френски паспорт е до края на първенството. Той няма предложение да го удължи.

Бранителят е един от най-близките в състава на звездата Габриел Обертан. Но има вариант, при който сините да се опитат да разтрогнат с него. Това ще стане, ако те успеят да привлекат класен централен защитник.

Треньорът Славиша Стоянович настоява за привличането на такъв, защото Холмар Ейолфсон няма да играе и през пролетния полусезон. Исландецът скъса връзка на коляното в осминафинала за Купата на България срещу Черно море и бе опериран.

Източник: Novsport

Последни новини