Цеветков: От Левски ми звъняха два или три пъти, но им отказах

Цеветков: От Левски ми звъняха два или три пъти, но им отказах

Novsport

16-08-2018, 20:40

От Левски ми звъняха два или три пъти. Опитаха се да ме привлекат, но аз отказах поради лични причини, обясни Александър Цветков прави така, който преди началото на сезона подписа с Берое.

"Добър отгбор сме и имаме колектив. Мисля, че ще сме в челната тройка. Има конкуренция. Играе който треньорът реши", каза още той "Диема".

"В Черно море не се разбирахме с треьора по незнайно какви причини. С момчетата обаче бяхме в много добри отношения. Даже още с някои от тях се чуваме и си пишем", въпра се назад халфът.

"Аз тренирам на максиммум. Не се лигавя, не се ядосвам, не се карам и не викам. Решение на треньора е дали ще играе. Чувал съм, че не съм тренирал достатъчно, но не знам кой ги разпространява тези глупости. Съжалявам единствено, че не се разбрах с треньора", добави той.

"Томаш е доста по-различен от Илиан Илиев. Доста добри виждания има. Почувствах се желан тук. Помолих ги да ме изчакат, понеже имах оферти от Казахстан, Кипър и Албания, но не ме устройваха", каза още Цветков.

"Имам амбиция за националния отбор. Гледам да се докажа тук и живот и здраве да ме извикат отново в националния", добави футболистът.

"Ожених се и сме щастливи и доволни. Колкото и да си добре, човек винаги се жени", сподели халфът на Берое.

Източник: Novsport

Последни новини