ЦСКА 1948 помрачи представянето на Славия

ЦСКА 1948 помрачи представянето на Славия

Novsport

06-07-2019, 21:22

Отборът на ЦСКА 1948 победи с 3:1 Славия в контролна среща, играна на стадиона в квартал “Овча Купел”. Двубоят бе и представяне на тима на “белите” за новия сезон, но феновете едва ли са останали доволни от показаното. “Червените” стигнаха до успеха след попадения на Чавдар Ивайлов, Андон Гущеров и Милко Георгиев. За Славия точен бе Петър Патев.

Резултатът бе открит от "червените" още в третата минута. Тогава при едно центриране от статично положение на Ивайлов, топката не бе засечена първо от Янис Карабельов, а след това и от Александър Алекандров, което заблуди Антонис Стергиакис и лошата му намеса позволи на кълбото да влезе във вратата му.

Малко след началото на втората част двата тима си размениха по един бърз гол. Попаденията паднаха само в рамките на 60 секунди.

Първо в 55-ата минута Славия изравни. Прие едно центриране от ъглов удар на Георги Йомов новото попълнение Патев засече топката с глава за 1:1. Минута по-късно обаче ЦСКА 1948 отново излезе напред. След центриране от фаул Андон Гущеров прониза вратата на съперника също с глава.

В 83-ата минута ЦСКА 1948 стигна до трето попадение. След грешка в защитата на Славия Денислав Александров направи меко подаване към Георгиев, който без да се бави от въздуха прати топката за трети път в бялата врата.

Така отборът на ЦСКА 1948 записа втора победа над тим от Първа лига по време на подготовката си. Преди няколко дни "червените" надиграха и Витоша (Бистрица). Славия от своя страна разочарова феновете си и ще трябва да затяга редиците в последната седмица преди началото на новия шампионат.

СЛАВИЯ - ЦСКА 1948 1:3

0:1 Ивайлов (3)

1:1 Патев (55)

1:2 Гущеров (56)

1:3 Георгиев (83)

Източник: Novsport

Последни новини