ЦСКА в пълен състав за Славия, може и да пести сили

ЦСКА в пълен състав за Славия, може и да пести сили

Novsport

25-11-2018, 10:25

Футболистите на ЦСКА се опазиха от контузии и наказания в гостуването на Дунав.

Така армейците ще са в пълен състав за сблъсъка със Славия следващата неделя.

На линия за мача ще е и крилото Кирил Десподов, който бе съхранен вчера.

Той се готви пълноценно с червените от сряда. Цели шестима футболисти на ЦСКА продължават да висят с по 4 жълти картона и при нов ще бъдат наказани за една среща.

Заплашените са Бодуров, Секулич, Лясков, Бикел, Пинто и Десподов.

Не е изключено някой от основните играчи да бъде съхранен срещу Славия, тъй като може да бъде наказан за ключовия сблъсък с Лудогорец, пише „Тема спорт“.

Вчера в групата, освен Десподов, не попаднаха Енрике, Евандро, Дюлгеров, както и Лясков. Този път вместо левия бек на пейката беше десният краен бранител Стойчо Атанасов. Той попадна сред 18-те едва за втори път в първенството, като беше неизползвана резерва и срещу Лудогорец.

Гостуването на Славия е на втори декември (неделя) от 17:00 часа.

То може да е в "Овча купел", макар че вероятността това да се случи е минимална, тъй като трябва да се проведе на осветление, каквото все още не е поставено на съоръжението на Славия.

Ако се направи промяна в програмата обаче, мачът може да бъде преместен в "Овча купел".

"Осветлението няма как да го сложим преди срещата с ЦСКА. Но, ако мачът се играе на светло, няма проблеми да е на нашия стадион", заяви Стефанов след загубата от Витоша Бистрица с 0:1.

За да стане това обаче, трябва да се направят промени в програмата, които засягат повече от един клуб, а и да се постигне споразумение с телевизията, която държи правата. На 2 декември са срещите Ботев Вр - Септември от 12:30 часа и Лудогорец - Витоша от 14:45. На този етап изглежда много малко вероятно мачът със Славия да е в "Овча купел" и почти сигурно ще се проведе на "Васил Левски".

На стадиона на белите са избили подпочбени води, което бави поставянето на осветлението.

Източник: Novsport

Последни новини