ЦСКА заработва над 800 бона от Рига и Адмира

ЦСКА заработва над 800 бона от Рига и Адмира

Novsport

23-07-2018, 08:44

ЦСКА ще генерира приходи от над 800 000 лева от мачовете с Рига и Адмира.

Армейците имат гарантирани 260 000 евро само за участието си във втория кръг на ЛЕ, или 507 000 лева. Отделно от продажбата на билети за двубоите с Рига и Адмира клубът ще отчете приход от малко над 300 000 лева.

ЦСКА ще получи определена сума и за тв права, като до този момент бе излъчено домакинството срещу латвийците, а се очаква Диема спорт да вземе и двубоя с Адмира тази седмица. С приходите от прякото предаване е възможно ЦСКА да генерира 1 милион лева от първите два кръга в евротурнирите.

Поне до вчера не бе обявено споразумение между ЦСКА и Диема спорт за телевизионното излъчване на двубоя с Адмира на 26 юли, но се очаква платеният канал отново да покаже евросрещите на армейците, както в първия кръг срещу Рига.

Клубът регистрира доста сериозен интерес към домакинския двубой с австрийците на 26 юли. Армейците пуснаха билетите в петък и още през първите три дни вече са разпродали половината от тях.

Вчера голям брой фенове се сдобиха с пропуски преди двубоя с Локо Пловдив. Мачът с Адмира е в четвъртък от 20:00 часа. За срещата ще са отворени секторите А и В, но към капацитета ще бъдат добавени и седящите места в сектор Г.

Така на двубоя в четвъртък ще присъстват 12 000 зрители. Цените са 20 лева за сектор А и 12 лева за В. Притежателите на абонаментни карти използват 10% отстъпка от цената, ако си закупят билет от касата до фенмагазина на "Армията". 

Източник: Novsport

Последни новини