ЦСКА няма да отпуска газта срещу Витоша

ЦСКА няма да отпуска газта срещу Витоша

Novsport

29-07-2018, 08:06

ЦСКА гостува на Витоша Бистрица днес от 20:45 часа във втория крьг на Първа лига. Армейците са в отлично настроение, след като се справиха с лекота срещу Адмира (3:0) в Лига Европа. Сега тимът ще опита да затвърди възходящата си форма с нов убедителен успех, този път срещу Витоша. Червените нямат никакво намерение да отпускат газта и ще се целят в нова солидна победа, която да даде още повече увереност преди реванша в Австрия на 2 август.

Централният нападател на ЦСКА Мауридес ще опита да се разпише и в третия си мач с червения екип. Той направи голов дебют kakmo в първенството при 2:0 над Локо Пд, така и в евротурнирите при класиката над Адмира. Мауридес се разписа по веднъж в тези срещи, а днешният съперник може да се окаже удобен за увеличаване на головата му сметка. Бразилецът бързо се понрави с присъствието си на терена, като се отличи с мощ здраво влизане при единоборствата и много добра игра с глава.

Треньорът Нестор Ел Маестро по всяка вероятност ще даде почивка на част от футболистите, които напълно надиграха Адмира. На пейката се очаква да седнат Пинто, Бикел и Жоржиньо, възможно е Секулич, а и други титуляри да останат резерви. Сред стартовите 11 ще се включат Бодуров, Малинов и Тиаго, които пропуснаха първата среща с австрийците заради наказания. Пред Ел Маестро има доста опции за промени по състава и не са изключени изненади.

По всяка вероятност сред титуляpume ще се завърне Антов, който остана резерва срещу Локо Пд и Адмира.

През изминалия сезон ЦСКА победи Витоша с 6:1 и 2:0. А днес армейците ще опитат да запишат първа победа като гости под ръководството на Ел Маестро. Единствената им визита дотук бе срещу Рига - 0:1 в редовното време и след продължения и 5:3 след дузпи.

Съперникът от Бистрица има проблеми с 3-ма наказани основни футболисти. Всеки от тях е използван в защита - Цанков, Гьонов и Рения. Витоша стартира сезона с победа, след като обърна Дунав (2:1). Отборът показа подобрение спрямо предишния шампионат и се надява да затвърди позитивните впечатления и срещу ЦСКА.

Източник: Novsport

Последни новини