ЦСКА обяви наказанията на Бодуров и Малинов, ще обжалва

ЦСКА обяви наказанията на Бодуров и Малинов, ще обжалва

Novsport

30-07-2018, 12:02

 Европейската футболна централа изпрати официално писмо до ЦСКА, в което уведомява клуба ни, че защитникът Николай Бодуров и халфът Кристиян Малинов са със спрени състезателни права за 3 мача.

Санкцията е наложена заради директните червени картони, които бяха дадени на двамата ни футболисти след последния съдийски сигнал на мача между Рига и ЦСКА в Латвия на 19 юли, който спечелихме след изпълнение на дузпи и се класирахме за втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Във видеоматериалите, които бяха разпространени след спречкването между играчи на Рига и ЦСКА, не се вижда провинение на Бодуров. Поради тази причина клубът ни обжалва наказанието на капитана и вярваме, че УЕФА ще разгледа обстойно видеоматериалите, които ЦСКА предостави и ще намали наложената санкция.

Бодуров и Малинов не взеха участие в мача срещу Адмира Вакер заради червените картони в Рига. Тиаго Родригес, който беше изгонен в Латвия след два жълти картона, изтърпя наказанието си и ще бъде на разположение на Нестор Ел Маестро за реванша в Австрия.

Източник: Novsport

Последни новини