ЦСКА остана без отбор

ЦСКА остана без отбор

Novsport

25-02-2019, 07:52

ЦСКА даде 4 жертви във вечното дерби. Едвин Джеси получи директен червен картон и ще бъде наказан поне за една среща. Божидар Чорбаджийски също е аут за следващия двубой - домакинството срещу Септември на 2 март (събота).

Бранителят си изпусна нервите и си изпроси абсолютно ненужно 5-и жълт картон. Правата му ще бъдат спрени за един мач. Чорбаджийски бе санкциониран заради бурна реакция срещу рефера.

Армейците са и с двама контузени, които едва ли ще играят в събота. Евандро и Бодуров бяха заменени принудително съответно през първото и второто полувреме. И двамата получиха разтежения, като червените се надяват травмите да не са сериозни. Днес се очаква повече конкретика около тяхното състояние, но вероятността да са на линия за събота не е голяма.

Извън групата за вечното дерби останаха също вторият вратар Данте Стипица (счупен пръст на ръката) и Стойчо Атанасов. Бранителят е отпаднал в последния момент също заради контузия. За двубоя със Септември се завръща Кристиян Малинов, който изтърпя наказание във вечното дерби.

Защитата на ЦСКА ще бъде сериозно прекроена. Отдясно отново ще стартира Турицов, а в центъра се очертава да действат Перейра и Антов, ако Бодуров не се възстанови. Отляво пък ще е Бикел, който игра в тази зона при загубата от Черно море в първия пролетен кръг.

Малинов ще заеме позицията пред защитата. Ляво крило вместо Евандро пък ще е Енрике. В случай че Евандро не попадне в групата за Септември, сред 18-те ще се завърне Мауридес. Той не бе в сметките на Любо Пенев на "Тича" и вчера заради липса на европейски паспорт.

Източник: Novsport

Последни новини