ЦСКА с дълъг лагер в Монтана

ЦСКА с дълъг лагер в Монтана

Novsport

18-09-2018, 08:19

Футболистите на ЦСКА ще изкарат почти цяла седмица в Монтана.

В петък отборът пътува за северозападния град, където ще изкара лагер до вторник. Армейците имат два поредни мача на местния стадион "Огоста".

Тази събота от 20:00 часа е двубоят за първенство срещу новака в елита Ботев Враца. Във вторник, 25 септември, от 19:00 часа пък е срещата с Монтана в 1/16-финал за Купата на България.

Заради дългия лагер групата на ЦСКА ще е от поне 20 футболисти в случай на контузия или наказание.

Червените вече са провели разговори с ръководството на втородивизионния Монтана и са се разбрали да използват базата на стадион "Огоста" за тренировките си между двете срещи.

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро планира доста промени в състава за двубоя за купата. Шанс за изява срещу Монтана ще получат футболистите с по-малко минути от началото на сезона.

Официален дебют ще направи резервният вратар Данте Стипица, а нападателите Евандро и Соу може да са титуляри, пише "Тема спорт". 

Размествания ще има и в защита, където Стивън Перейра ще получи шанс за изява. В средата на терена титуляр срещу Монтана ще е Бикел.

С Ботев Враца в събота пък ЦСКА най-вероятно ще излезе с 11-те от 3:1 над Черно море. Цената на билетите за феновете при гостуването ще е 15 лева. От днес във Враца се продават пропуски на намалена цена - 5 лева, като промоцията ще важи до петък. По същия начин ръководството на Ботев процедираше и при домакинството срещу Левски в Монтана (0:2).

Привържениците на ЦСКА организират шествие преди двубоя с врачани, феновете се събират на 22 септември от 18:00 часа на площад "Жеравица" в центъра на Монтана. Оттам шествието ще продължи до гостуващия сектор на стадион "Огоста".

"Призоваваме всички наши фенове от традиционно червения Северозапад и всички пътуващи да дойдат и да направим поредното шоу по трибуните и поредния футболен празник за града, в който гостуваме. Дербито наближава и е време за мобилизация и затягане на редиците, особено сега, кога то със зъби и нокти ще браним лидерската си позиция", обявиха от фен клуба на ЦСКА.

Източник: Novsport

Последни новини