Цървена звезда се цели в талант на Левски

Цървена звезда се цели в талант на Левски

Novsport

24-01-2019, 08:40

Сръбският гранд Цървена звезда е хвърлил око на един от талантите на Левски. Носителят на КЕШ за 1991 година се е прицелил в Станислав Иванов, твърдят запознати с трансферната политика на комшиите.

“Звездашите” тази година стигнаха до групите на Шампионската лига, и при това предимно с местни и млади играчи. Стаси би се вписал доста добре в клубната политика, нищо че е българин, пише „Меридиан мач”. 

Според запознати, Иванов е бил препоръчан от Славиша Стоянович, който му бе треньор до този момент. Словенецът изведе Цървена звезда до титлата на Сърбия през 2014 година.

Именно тогава Станислав Иванов проби за пръв път при мъжете на “Герена” и дори вкара победното попадение срещу Лацио (3:2) в юбилейната среща за 100-годишнината. Стаси до този момент обаче няма гол в Първа лига.

Очаква се от Цървена звезда да направят опит да купят Иванов още сега, но да го оставят да доиграе първенството с екипа на Левски.

Преди 5 години Станислав бе на проби в Ливърпул, но тогава баща му отхвърли предложението на мърсисайдци и предпочете младокът да се завърне у нас и да се наложи в Левски. Това обаче до момента му се отдава трудно, макар талантът да е юношески национал на България.

Източник: Novsport

Последни новини