Черно море - Лудогорец 0:0

Черно море - Лудогорец 0:0

Novsport

23-02-2019, 15:00

Черно море посреща Лудогорец в мач от 23-ия кръг на Първа лига. Двубоят на стадион “Тича” във Варна започва в 15:00 часа. 

Варненци започнаха годината с гръмка победа от 2:0 над ЦСКА, но през седмицата загуби драматично с 2:3 гостуването си на Славия. 

Лудогорец пък почна много колебливо годината и все още няма победа. Равенствата с Верея (0:0) в Стара Загора и с Ботев Пловдив (1:1) в Разград разклатиха сериозно стола на треньора Антони Здравков. 

Двубоят във Варна е много важен и за двата отбора. Черно море продължава битката за 6-то място, докато Лудогорец е задължен да не губи  точки, още повече утре предстои голямото дерби между Левски и ЦСКА. 

Заради контузии Илиян Илиев няма да може да разчита на Жоржиньо, Юго Кононго, Мехди Фенуш, Георги Божилов и Емил Янчев. В групата се завръщат изтърпелите наказание Петър Витанов, Васил Панайотов и Пламен Димов.

Наставникът на “орлите” Антони Здравков няма да може да разчита на капитана Светослав Дяков, а Клаудиу Кешеру е под въпрос. Възможно е Станислав Манолев да запише дебют за тима от Разград.

МАЧЪТ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК

Novsport ще проследи двубоя на живо за вас посредством чат-коментар на по-интересните събития.

Източник: Novsport

Последни новини