Черно море започва подготовка с трима нови

Черно море започва подготовка с трима нови

Novsport

14-06-2018, 12:16

С група от 26 футболисти ще започне предсезонната си подготовка отборът на Черно море. Първото занимание на “моряците” ще се проведе на стадион “Тича” във Варна днес от 17,30 часа.

Преди него треньорът Илиан Илиев ще даде първата си пресконференция за сезон 2018/2019 година.

Трима са новите играчи, които ще стартират тренировъчния процес днес. Това са бранителите Ивайло Марков и Пламен Димов, както и халфът Патрик Андраде.

Ивайло Марков е на 21 години и идва от тима на Дунав Русе. Юноша на Славия, играл още за отборите на Сливнешки герой, Локо Пловдив и Царско село.

27-годишният Пламен Димов е юноша на Поморие, подвизавал се в тимовете на Черноморец Бургас, Левски, Кайсар, Шахтьор Караганда, Алтай (Семей) и Ботев Пловдив.

Патрик Андраде е роден на 9 февруари 1993 г. в столицата на Кабо Верде – Прая. Започва кариерата си в местния Спортинг Прая, след което играе за други два отбора в родината си – Деспортиво да Прая и Бенфика да Прая. През 2013 г. подписва договор с португалския Рибейрао, за който записва 3 мача. Преотстъпен е в Жоане, като за този отбор бележи 2 гола в 23 мача.

През 2014 г. Андраде преминава в елитния португалски отбор Морейрензе и участва в 9 срещи в Примейра лига, а на два пъти е преотстъпван във Фамалицао и Салгейрош. През последния сезон записва 27 мача с 1 гол за Салгейрош в местната трета лига. 

Патрик ще тренира с отбора 10-ина дни, след което ще се прецени дали ще подпише договор с “моряците”.

В отбора се завръща юношата на Черно море Валентин Йосков, който през миналия сезон игра като преотстъпен за тима на Несебър.

Групата на Черно море:

Вратари: Благой Макенджиев, Иван Дюлгеров, Иван Дичевски

Защитници: Емил Янчев, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Мирослав Енчев, Илиас Хасани, Ертан Томбак, Даниел Димов, Атанас Зехиров, Кононго, Ивайло Марков (нов), Пламен Димов (нов)

Халфове: Мариян Огнянов, Георги Илиев, Аристот Н`Донгала, Дани Кики, Мехди Фенуш, Патрик Андраде (нов), Лъчезар Йорданов, Петър Витанов

Нападатели: Георги Божилов, Мартин Минчев, Валентин Йосков, Радослав Василев.

Източник: Novsport

Последни новини