Черно море излиза срещу Етър за трета победа от началото на сезона

Черно море излиза срещу Етър за трета победа от началото на сезона

Novsport

27-07-2019, 09:21

Черно море ще преследва срещу Етър трета поредна победа от началото на сезона. Подобен силен старт не е нещо ново за моряците, които започнаха с три успеха и кампанията преди две години под ръководството на Георги Иванов.

Тогава варненци не загубиха в първите си шест двубоя. След това обаче бяха сполетени от криза и в крайна сметка не успяха да влязат в първата шестица.

Илиан Илиев не обича да прави промени в състава, когато отборът върви добре, така че Черно море ще излезе с почти същите изпълнители, които разбиха ЦСКА. Единствената промяна ще е свързана с наказанието на десния бек Виктор Попов, който получи червен картон в София.

Илиев не разполага с особено много опции за негов заместник. Очаква се да прибегне до преквалифицирането на някого измежду централните бранители Стефан Станчев и Мирослав Енчев, които и друг път са играли на позицията. В центъра на защитата пък официален дебют ще запише лятното попълнение от Гърция Димитриос Чантакиас.

Старши треньорът на Етър Росен Кирилов пък ще разчита на същите 18 футболисти, както и преди седмица срещу Левски, за днешното гостуване на Черно море. Наставникът на болярите обаче обмисля някои промени по състава. Аут са трайно контузените Милчо Ангелов, Христофор Хубчев и Иван Петков.

Източник: Novsport

Последни новини