Черно море не може да си позволи повече грешки

Черно море не може да си позволи повече грешки

Novsport

26-10-2018, 08:00

 Отборът на Черно море приема Дунав Русе в първия двубой от кръга в Първа лига днес от 17,30 часа на стадион "Тича" във Варна. Домакините нямат право на грешка, за да останат в борбата за първата шестица, докато русенци са на противоположния полюс. 

Треньорът на Черно море Илиан Илиев няма проблеми с контузени и наказани и ще разчита на всички футболисти в търсенето на трите точки. Очакванията са Илиев да заложи та стартовия състав от мача с Ботев преди седмица. В групата на варненци се завърнаха Атанас Зехиров и Георги Божилов. Аут по решение на треньора са Дани Кики, Емил Янчев, Стефан Станчев и вратарят Георги Китанов. Двубоят във Варна ще е специален за капитана Георги Илиев, който ще изиграе своя мач номер 300 в елита с екипа на Черно море.

В Дунав също са изчерпали лимита си от грешки. Очаква се треньорът Людмил Киров да пусне като титуляр нападателя Исмаил Иса за първи път след завръщането му.

Двубоят е под номер 7 между двата съперника след завръщането на Дунав в елита. Двата тима са си разделили по 3 победи, като головата разлика е 6:4 в полза на русенци.

Източник: Novsport

Последни новини