Черно море представя отбора в събота на “Тича”

Черно море представя отбора в събота на “Тича”

Novsport

12-07-2018, 16:56

Черно море ще изиграе последната си контрола от лятната подготовка тази събота от 19,30 часа на стадион “Тича” във Варна. Малко преди първия съдийски сигнал варненци ще представят отбора пред феновете за новия сезон в Първа професионална лига.

Днес сутринта “моряците” направиха възстановителна тренировка след двете контроли, които отборът изигра в сряда. “Зелено-белите” победиха последователно тима на Лудогорец II с 2:0 и Несебър с 3:0.

Централният бранител Даниел Димов вече тренира на пълни обороти, след като се възстановяваше от контузия в глезена, която получи на последното занимание от лагера в Банско.

Нападателят Радослав Василев пък постепенно увеличава натоварванията, но все още не е готов да започне пълноценни занимания с отбора.

Мартин Костадинов, който има наченки на “футболна болест”, ще почива още няколко дни, след което ще започне да се готви по специална програма.

И двамата отпадат от сметките на треньора Илиан Илиев за първия мач от сезон 2018/2019 година с тима на Ботев Враца. Двубоят е на 20 юли от 20,45 часа на стадион “Тича” във Варна.

Източник: Novsport

Последни новини