Черно море ще спира втора черна серия при Илиев срещу Верея

Черно море ще спира втора черна серия при Илиев срещу Верея

Novsport

05-10-2018, 08:51

Черно море приема днес Верея, а всички в лагера на тима имат една-единствена мисъл - да бъде сложен край на лошата серия. Варненци се намират в поредица от три поредни загуби, но са убедени, че ще спечелят трите точки на "Тича".

"По-добрият отбор сме и просто трябва да го покажем на терена", обявиха от щаба на моряците.

Това е втора поредна серия от 3 поредни поражения, откакто Илиан Илиев пое за втори път отбора в края на миналата година. Първата беше още в началото на престоя му. Между 7 и 18 март моряците паднаха в последните си три мача от редовния сезон на кампания 2017/18 от Левски, Лудогорец и Локомотив Пловдив, но след това победиха с 2:1 Пирин Благоевград в първия двубой от втората осмица.

Сега на "Тича" се надяват отново да спрат пораженията на 3, предвид че съперникът им не се представя на ниво от началото на сезона и все още търси своята първа победа.

За срещата треньорът ще може да използва бившите играчи на Верея Илиас Хасани и Мехди Фенуш, чиито наказания изтекоха. Аут за мача заради травми са Патрик Андраде и Емил Янчев. В състава се завръща вратарят Благой  Макенджиев, който изненадващо беше оставен извън групата при гостуването на Лудогорец. Той пак ще застане под рамката за сметка на Георги Китанов, който ще остане на пейката.

Във Верея продължават проблемите със състава, като те ще излязат за днешното си гостуване във Варна на местния Черно море отново с непълна група, както бе при домакинската загуба от пловдивския Ботев с 1:2 в миналия шампионатен кръг.

Така съставът на сините от града на липите едва ли ще претърпи особени размествания в сравнение с това, което представляваше срещу канарчетата. Единственият отсъстващ е трайно контузеният полузащитник Симеон Мечев. Верея продължава да търси своята първа победа в шампионата този сезон. Тимът има 3 точки след 3 равенства и 3 отбелязани гола.

Източник: Novsport

Последни новини