Швиерчок ще продължи да е резерва

Швиерчок ще продължи да е резерва

Novsport

18-08-2018, 08:41

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори не е доволен от нападателя Якуб Швиерчок. Полякът не успява да си спечели доверието на бразилеца. Поради тази причина той остана на пейката срещу Зрински в реванша и така и не се появи в игра. През настоящата кампания шаранът има три мача в Първа лига. В тях веднъж бе титуляр, пише "Тема спорт". Той престоя на терена 111 минути, в които така и не успя да намери противниковата мрежа.

Якуб не се е появявал на терена в двата досегашни мача от Лига Европа - срещу Зрински. В срещите от Шампионската лига срещу Крусейдърс и Видеотон бе в игра и в четирите. В тях той реализира 4 попадения - 3 при 7:0 над северноирландците в Разград, както и едно при 2:0 в реванша.

Лудогорец пък очаква отговор от израелския плеймейкьр Диа Саба (25 г.), който е собственост на Макаби Нетаня. Той бе на преговори в Разград с агента и адвоката си. Според местните медии, ако се стигне до сделка, клубът от Нетаня ще получи 1.8 милиона евро за правата на звездата си. Саба пък ще взима минимум 500 хиляди евро на година при разградчани, като в тази сума не влизат бонусите. В момента се уточнява за какъв срок да е контрактът между играча и Лудогорец - за 4 или 5 години.

Източник: Novsport

Последни новини