Шеф в Лудогорец: Срещу ЦСКА показахме, че критиките по наш адрес са прибързани

Шеф в Лудогорец: Срещу ЦСКА показахме, че критиките по наш адрес са прибързани

Novsport

20-08-2018, 12:15

Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, даде мнението си след победата над ЦСКА с 1:0 в Разград, която намали разликата между двата отбора на 2 точки в полза на "червените". Левски е новият лидер, след като столичани събраха актив от 13 точки след първите 5 кръга.

"Лудогорец изпусна много положения. Важен е успехът, тъй като се потвърдиха думите ни, че в Лудогорец се работи правилно. Възвръщаме облика си и доказахме, че коментарите по отношение на нашите футболисти бяха прибързани. Запазихме самообладание в този важен момент. Нашите момчета могат да дадат още много на българския шампионат. Рано е да слушаме реквиеми. Лудогорец има огромен потенциал и изключителен треньорски щаб. Убеден съм, че ще радваме с игрите си. Благодаря на нашите фенове, които подкрепиха отбора с всички сили. Миролюбивата публика е също публика. Това, че обиждаш и псуваш не те прави по-голям фен. Благодаря на всички. Следващата голяма цел е да се класираме в групите на Лига Европа", каза Петричев.

"Не съм изненадан, че три отбора се вкопчиха в битката за първото място, тъй като бях убеден, че Левски ще има друго лице през този сезон. Те ще показват потенциала, който имат, а и за всички ще бъде интересно да наблюдаваме борбата за титлата през този сезон. Качеството при нас трябва да се подобрява, тъй като в Европа страдаме. Отново остана само Лудогорец в Европа. Отборите ни отпадат твърде рано. В България може да имаме, каквито си искаме страсти, но истинските мачове са на европейската сцена. За да създаваш имидж на българския футбол, трябва да побеждаваш навън", добави изпълнителният директор на разградчани.

Източник: Novsport

Последни новини