Шеф във Верея: Лудогорец не подходи сериозно

Шеф във Верея: Лудогорец не подходи сериозно

Novsport

15-02-2019, 21:00

Административният директор на Верея Николай Демирев не скри задоволството си след спечелената точка срещу шампиона Лудогорец при подновяването на пролетния дял на първенството.

„Искам да поздравя момчетата, че изпълниха указанията на треньора. Имаше себераздаване, линиите бяха една до друга, Лудогорец нямаше пространства. Имахме и късмет, разбира се. Предполагам, че от Лудогорец не са подходили така сериозно, както нас”, коментира Демирев.

„Направихме почти нов отбор през зимата. Футболистите изпълняват всичко на 100% на тренировките. Важните мачове за нас са плейофите. Сега искаме да трупаме опит. Има административни пречки, които ще се изчистят до два три кръга и новият ни треньор ще може да говори и да дава интервюта. Той е главният виновник за равенството. Привлякохме и Иван Вутов като човек с много голям опит. Всеки клуб трябва да има един такъв човек”, продължи шефът на Верея.

„И миналата година имахме добри футболисти. Да се надяваме, че тези, които имаме в момента и тези, които ще дойдат ще вдигнат още нивото на Верея. Чакаме да дойдат жълтите карти на две нови момчета. Те са тук при нас и тренират, но нямат картотеки. Става дума за чужденци. Изчакваме да оправим документите, за да можем да ги използваме”, призна още Николай Демирев. 

Източник: Novsport