Шефовете на "Герена" се събират, решават важен въпрос

Шефовете на

Novsport

25-05-2018, 09:04

Ръководството на Левски работи сериозно по намирането на нов спортно-технически директор в клуба. Очаква се още днес да има сбирка на управата, която да определи критериите, на които трябва да отговаря новият шеф, пише "Меридиан мач". От „Герена" обаче са категорични, че няма да организират конкурс за тази длъжност, като очевидно Спас Русев и неговите съветници ще излъчат подходящия според тях човек.

„Обсъжда, се опцията за спортно-технически директор, това не е спекулация, аз го казах на една пресконференция. Не е Кирил Вангелов фаворитът за този пост. Не смятам, че това нещо ще стане с конкурс. Не сме обсъждали името и на Наско Сираков", каза по темата изпълнителният директор Красимир Иванов, чийто ресор е финансовата част в дейността на „сините".

Въпреки това той продължава да коментира и спортно-технически въпроси, какъвто е този с евентуалните нови договори на Васил Панайотов и Роман Прохазка.

„Оферти за Роман Прохазка и Васил Панайотов има разменени с техните мениджъри. Водят се разговори", каза Иванов, въпреки че на повече от 90 процента снощния мач бе последният за словака със синия екип.

Източник: Novsport

Последни новини