Шефът на ДЮШ на Лудогорец: Като цяло сме много по-добрият тим от ЦСКА

Шефът на ДЮШ на Лудогорец: Като цяло сме много по-добрият тим от ЦСКА

Novsport

30-03-2019, 22:45

Главният селекционер на детско-юношеската школа на Лудогорец Валентин Станчев заяви, че няма съмнения в добрата игра и победите на „зелените“ срещу ЦСКА в предстоящите мачове за Купа и първенство.

Шампионите и „армейците“ ще мерят сили на четвъртфиналите във втория по престиж турнир в страната на 3 април. Три дни по-късно двата състава ще се изправят един срещу друг в плейофите в Първата шестица на Първа лига.

„Школата на Лудогорец работи на пълни обороти вече 5 пълни години. Имаме деца с единия крак в професионалния футбол. Колкото по-бързо проумеят, че за да влязат в първия тим на Лудогорец, трябва да го заслужат, а не е даденост, толкова по-добре за тях. Със сигурност има изключително талантлив момчета, показали качества и доброто за тях предстои“.

„Черно море има сили да изненада ЦСКА. У нас всеки отбор може да спъне другия, да направи равен, дори да победи. Черно море са много балансиран отбор, играят еднакво успешно и като домакини, и като гости, всичко е възможно“.

„Футболистите на Лудогорец и целият щаб си дават ясно сметка, че до последния кръг от шампионата, всеки противник е потенциален съперник за първото място. Всеки мач трябва да се излиза с мисълта за победа, както и правят нашите футболисти. Изпълнявайки тактическите указания, показвайки истинския си потенциал, най-нормално е Лудогорец отново да бъде на върха“

„Като цяло Лудогорец е много по-добрият тим от ЦСКА и като футболисти, и като сработване между звената, като организация, като всичко. Нямам съмнения в добрите мачове и победите на Лудогорец“, завърши Станчев.

Източник: Novsport

Последни новини