Шкендия отмъква звездата на Локо Пд?

Шкендия отмъква звездата на Локо Пд?

Novsport

18-04-2018, 10:30

Убедителният лидер в Македония Шкендия е имал свой представител на трибуните на мача Локо (Пд) - Етър.

От клуба търсят попълнения за лятната си селекция, като акцентът е върху фланговете. Клубът от Тетово, който разполага с доста сериозен бюджет, може да отмъкне настоящата звезда в състава на „смърфовете" Димо Бакалов, който донесе победата и срещу формацията на Красимир Балъков.

Бившият футболист на Сливен и Лудогорец все още не е подписал нов договор, но ръководството на „Лаута" ще се опитат още тази седмица да стигнат до споразумение.

Шкендия търси да се подсили със силни флангови играчи. Отборът води с 20 точки пред шампиона Вардар и само чудо може да го лиши от участие в квалификациите за Шампионска лига. Освен Бакалов, добро впечатление на гостите са направили Веселин Марчев, който също е с изтичащ контракт, и Анте Аралица.

По информация на „Меридиан мач" от македонския клуб следят изявите и на Бирсент Карагарен. Нападателят обаче не бе особено убедителен в двубоя на Дунав със Септември, който човекът от Шкендия е гледал по телевизията.

Асеновградчанинът е спряган за завръщане на „Лаута" от лятото, след като договорът му с русенци изтича.

Той бе освободен от Локо по времето на Едуард Ераносян, но собственикът Христо Крушарски и легендата Христо Бонев винаги са харесвали качествата му.

Източник: Novsport

Последни новини