Щастливият Дяков: Най-добрият отбор е шампион!

Щастливият Дяков: Най-добрият отбор е шампион!

Novsport

24-05-2019, 22:06

Капитанът на Лудогорец Светльо Дяков беше много емоционален и щастлив след спечелването на титлата. Тя дойде в последния кръг след успеха над Черно море с 4:1, а според халфа, най-добрият отбор е станал шампион, въпреки лъкатушенията.

"Много сме щастливи, много труден мач. Имаше доста напрежение, но важното е, че спечелихме. Най-добрият отбор спечели, въпреки че имахме някои лъкатушения през сезона", заяви Дяков и разкри рецептата за успеха над "моряците".

"Спечелихме със сърце този двубой, отдавна не бяхме играли за титлата в последния мач. Съперникът доста ни изпоти, но ние имаме голям характер и спечелихме", добави полузащитникът и разкри, че емоцията от успеха продължава да е голяма, въпреки осемте поредни титли. 

"Щастливи сме, нищо че толкова години поред сме шампиони. Никой не ти го дава това нещо. Въпреки колебанията, ние сме най-добрият отбор. Короната е тежка, адмирации за конкуренцията, но ние сме заслужено шампиони. Ние сме отбор, който иска да печели трофеи, сигурен съм, че ще печелим и още", сподели още Дяков и накрая гарантира, че остава в Разград.

"Имам договор за още една година и със сигурност оставам тук", завърши капитанът на Лудогорец. 

Източник: Novsport

Последни новини