Юношите на Лудогорец попиляха връстниците си от Марек

Юношите на Лудогорец попиляха връстниците си от Марек

Novsport

23-08-2019, 23:00

Лудогорец U19 разгроми връстниците си от Марек (Дупница) с 15:0. Мачът от III кръг на първенството в Елитната юношеска група до 19 години се игра на един от терените в комплекса "Гнездо на орли". Отличи се Преслав Петков, който влезе от резервната скамейка и отбеляза четири гола. Хеттрик записа Кирил Янакиев, като едно от попаденията му бе от дузпа.

"Голеадата" за момчетата на Стефан Славов започна в 5-та минута, като точен беше Петър Караангелов. Алекс Ганчев направи 2:0 в 18-та минута от дузпа. Класиката бе достигната в 27-та минута, чрез попадение на Никола Ганчев. Шест минути по-късно Караангелов реализира втория си гол, а Кирил Янакиев вкара два в 41-та и 43-та минута. Крайното за първата част 7:0  оформи Георги Бабалиев в 45-та минута.

През втората част Преслав Петков отбеляза първото си попадение в 52-та минута за 8:0. Точен за 9:0 бе Петър Георгиев в 59-та, а Преслав Петков направи резултата двуцифрен в 66-та минута. Кирил Янакиев се разписа от дузпа в 72-та минута за 11:0. Николай Георгиев покачи на 12:0 в 81-та, а Преслав Петков оформи головата си сметка в срещата до 4 точни изстрела в 84-та и 86-та минута. Последното попадение за 15:0 бе дело на Димитър Жеков минута преди края на редовното време.

Показахме, че се намираме в добра форма. Разбира се и съперникът не бе на особено високо ниво. Ние се стремим винаги да даваме най-доброто от себе си, да създаваме и реализираме положения, независимо срещу кого излизаме на терена, коментира след последния съдийски сигнал Стефан Славов.

Източник: Novsport

Последни новини