Яблонски изправи косите на Стоянович

Яблонски изправи косите на Стоянович

Novsport

18-10-2018, 08:08

Защитникът на Левски Давид Яблонски изправи косите на треньора Славиша Стоянович. Причината е, че чехът се оплаква от травма в адукторите.

Това не е никак добра новина за сините в навечерието на гостуването на Лудогорец. Двубоят в Разград е в събота, 20 октомври, от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Заради травмата Яблонски не тренира на пълни обороти. От лекарския щаб на сините правят всичко по силите си, за да може Давид да бъде на линия за визитата на шампионите. Засега изгледите са, че централният защитник ще може да излезе на терена.

Той неведнъж е стискал зъби и е играл на инжекции, когато се налага. Желанието на самия футболист е да бъде на терена до своите съотборници и да им помогне в битката. Левски влиза в двубоя като лидер в класирането.

Възпитаниците на Славиша Стоянович имат аванс от 2 точки пред втория Лудогорец и 3 пред ЦСКА. Те вече успяха да победят армейците, а сега се точат да ударят и разградчани. Под ръководството на сръбския треньор със словенски паспорт отборът има 9 победи в 10 мача.

Под сериозна въпросителна за срещата на "Лудогорец Арена" остават още двама чужденци - Паулиньо и Богдан Вашчук. Бразилското крило обостри травма по време на домакинството на Славия (2:0). Той остана на терена 45 минути, след което бе заменен. Оказа се, че фланговият нападател е започнал двубоя на обезболяващи инжекции. Той още не се готви със съотборниците си.

Естонецът трябваше да играе в контролата срещу втородивизионния Локомотив София (2:0), но пропусна мача, защото има мускулни проблеми. На „Герена" се надяват от днес офанзивният халф да започне тренировки.

Напълно излекувани от травмите си са Станислав Костов и Габриел Обертан. Двамата бяха на терена в последния кръг срещу Славия, въпреки че имаха контузии. Костов е единственият здрав нападател на Левски.

Източник: Novsport

Последни новини