Янев: От години не е имало толкова добри футболисти в ЦСКА, бяхме на косъм от успеха

Янев: От години не е имало толкова добри футболисти в ЦСКА, бяхме на косъм от успеха

Novsport

05-05-2018, 22:12

„Честит празник на всички армейци!“

Това заяви Христо Янев по повод 70-годишния юбилей на ЦСКА, след като дебютира повторно начело на „червените“ с 0:0 срещу Лудогорец в мач от XXXIII кръг на Първа лига.

„Изпуснахме с лека ръка чисти положения, които създадохме с много труд. Проведохме мача така, както си го представяхме през седмицата с момчетата. Жалко, че не пропуснахме възможностите си, защото щяхме да зарадваме много хора“, посочи Янев.

„Разполагаме с добри футболисти, които разбират какво е да носят „червената“ фланелка. Бяхме на косъм от успеха, футболистите са страхотни във всяко едно отношение, стараят се непрестанно. Днес можем да ги похвалим, защото бяха перфектни, мога да кажа. От години не е имало толкова добри състезатели в тази съблекалня. Трябва да направим крачка напред, за да зарадваме всички, които обичат ЦСКА. До края трябва да зарадваме всички с победи. Предстоят мачове, в които всеки един, обичащ клуба, залага честта си и ще опитаме да ги спечелим“, каза наставникът, поел тима до края на кампанията след раздялата със Стамен Белчев.

„Имам ясна и точна уговорка с ръководството - тук съм в оставащите три срещи, а после те ще преценяват.“

Източник: Novsport

Последни новини