„Берое“ 2004 отново с най-много проекто-национали

„Берое“ 2004 отново с най-много проекто-национали

Novsport

23-10-2018, 23:37

 „Берое „2004 отново има най-много представители от цялата страна в проекто-националните сборове.

Във всички лагери до момента, най-много играчи в този набор са селектирани „зелените“, а в набора клубът е и с най-много повикани различни играчи в страната до момента – общо 13. И в този лагер повиканите са 9, като лидерът в атаката на тима Красимир Тодоров получи повиквателна, но поради контузия се налага да пропусне сбора.

За пръв път покана получава и роденият през 2005 г. Монир Ал Бадарин, който с отличните си изяви в Елитната Група до 15 г., както и със силното си представяне в Полша, заслужи повиквателната от селекционерите Георги Георгиев и Стефан Колев. Останалите повикани на лагера са : Христо Костов, Теодор Георгиев, Георги Радев, Димитър Иванов, Йордан Желев, Ибрям Хабил, Пламен Бояджиев и Пламен Кондаков.

В последната среща на проектонационала, избранниците на Георги Георгиев и Стефан Колев се наложиха категорично с 3:0 над Североизточната зона, в която представители има предимно от „Лудогорец“ и „Черно Море“.

Тогава в стартовия състав на Югоизточната зона започнаха 8 от 9-те представителя на „Берое“. Момчетата на Радостин Александров се присъединиха към лагера директно от летището, след като се прибраха рано в понеделник сутринта.

В четвъртък „Берое“ 2004 посреща „Добруджа“ на Спортна база „Берое“ от 11 ч. – при успех „зелените“ ще се завърнат отново в топ 3 на Елитната Група до 15 г.

Източник: Novsport

Последни новини