„Червените” впечатлени от Бланко, Жеферсон се прибра в Бразилия

„Червените” впечатлени от Бланко, Жеферсон се прибра в Бразилия

Novsport

17-01-2018, 07:54

Трите зимни попълнения на ЦСКА Алберг, Бланко и Жеферсон стартираха подготовката с отбора от първия ден, а треньорите вече са събрали доста впечатления от тях.

Алберг дори не е смятан за нов играч, тъй като тренираше месец с тима преди Нова година и до голяма степен се е адаптирал.

От другите двама - Бланко и Жеферсон, щабът е останал много доволен, като особено добри впечатления оставя колумбиецът, пише „Тема спорт”.

Бланко се е включил доста сполучливо в тактическите занимания на ЦСКА и очакванията са, че ще пасне в състава.

Той е показал и доста солидна физическа форма. Неговият последен мач е бил в края на ноември. Нападателят няма проблеми и със студеното време, тъй като през зимните месеци в родината му условията са сходни на тези в България.

Жеферсон се адаптира малко по-бавно от Бланко на този етап, но и бразилецът показва добра форма. Затвърдил е и предварителните впечатления, че е доста бърз футболист.

Левият бек има известни проблеми с времето, като на тренировката в понеделник за първи път в живота си видя сняг.

Вчера обаче той напусна лагера на „червените” в Сандански. Причината е скръбна вест в семейството на бразилеца, заради която той беше освободен от старши треньора Стамен Белчев и отпътува за родината си.

Жеферсон ще се завърне в България при първа възможност и ще продължи подготовка със съотборниците си, съобщиха от ЦСКА.

Източник: Novsport

Последни новини