Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Адвокатът на "армейците": Движим се с добри темпове

Адвокатът на

Novsport

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов говори накратко за "Тема Спорт" във връзка с текущите процеси около стадиона, а също и търга за активите на фалиралото дружество ПфК ЦСКА АД.

"В момента правим необходимите съгласувки по визата. Вече имаме такава с архитект Ковачев спрямо ПУП-а на Борисовата градина. Подадохме към Министерството на културата, остана и с РИОСВ да съгласуваме всичко. Ние сме обещали, че няма да засегнем растителността в Борисовата градина. Оттук чакаме учредяването на съвместното дружество с държавата, което е най-важната следваща стъпка. За да може да започнем да наливаме пари, както се казва. Засега вървим в добри темпове и срокове, дано всичко продължи да се движи така. Имаме съдействие от институциите, ние също осигуряваме такова", каза Трендафилов.

"Около търга новото е, че съдийката по делото е разпоредила на синдика да й представи решение на Варненския окръжен съд за имотите край морето. Явно съдията ще иска да го съобрази при разпределението на парите, но по какъв начин - мога само да предполагам. За мен най-логичното нещо е оценката на активите да се намали със стойността на имотите. Но това е само мое тълкувание, не знам какво ще реши съдът", допълни Трендафилов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село