Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Антони Здравков: От името на нашия клуб искаме да честитим рекорда на Мартин Камбуров

Антони Здравков: От името на нашия клуб искаме да честитим рекорда на Мартин Камбуров

Topsport.bg

Треньорът на Царско село Антони Здравков честити рекорда на нападателя на Берое Мартин Камубров. Ето какво каза специалистът:

"През първите 20-25 минути имахме проблеми в организацията на игра във фаза защита. Докато се ориентираме, че Сашо Цветков не играе като крило, а халф. След това нещата се коригираха.

Второто полувреме определено смятам, че нещата се тушираха, мачът се овладя до червения картон, когато нещата преминаха изцяло в ръцете на Берое. Допуснахме много брак в изнасянето и контрола на топката. Това даде предимство на Берое. Говоря за първото полувреме.

Берое разполага с много добри футболисти - с хора, които знаят да контролират и играят с топката, с добри физически данни. Вратарят получи едно виене на свят. Надявам се всичко да е добре с него.

От името на нашия клуб искаме да честитим рекорда на Мартин Камбуров. Нещо, което се случва на 50, 100 години... и аз не знам на колко. Дълъг рекорд, подобрен. Аплодисменти! Браво за постижението", каза Здравков.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948