Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Антони Здравков: Постъпката на Керчев ми развали вечерта

Антони Здравков: Постъпката на Керчев ми развали вечерта

Novsport

Треньорът на Ботев Враца Антони Здравков коментира изразителната победа с 5:1 над Етър Велико Търново. Специалистът се завърна на скамейката след изтърпяно наказание от три мача.

„Доволен съм от играта на отбора, но само до 5:0. Трябва да играем с топката, да сме концентрирани до края, независимо какъв е резултатът. Защото утре ще играем при 0:0 и трябва да сме концентрирани до самия край”, сподели Здравков.

„Предварително знаехме силните и слабите страни на Етър. Въпреки че имат само две точки, в последните мачове показаха добър футбол. Знаехме, че защитата им е доста тромава. Оставихме ги да играят с топката, за да имаме празни пространства. Някои от головете дойдоха именно така. Когато поведеш рано е нормално да има спокойствие. Получиха се нещата и технически, и тактически. Момчетата имаха точния ум, точната мисъл във всеки един момент. Имаше и грешки, но е нормално”, каза още специалистът.

В заключителните минути на срещата Венцислав Керчев се подаде на провокация в наказателното поле на противника и бе изгонен с червен картон.

„Това е постъпка, която нямаш право да направиш при какъвто и да е резултат. Каквото и да ти е каже противниковия играч, обръщаш гръб и забравяш. На мен лично това ми развали вечерта”, каза Здравков.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948