Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Арда продължава с усилените ремонти по стадиона

Арда продължава с усилените ремонти по стадиона

Novsport

Арда продължава с ремонтните дейности по стадиона в Кърджали, за да може той да получи лиценз за елита. Новакът все още приема съперниците си на "Лаута" в Пловдив.

Новият терен вече е готов, както и постаментите за осветлението. В момента се работи усилено по козирката на "Арена Арда", която ще бъде укрепена.

Междувременно, капитанът на тима - Пламен Крумов, коментира пред клубния сайт решението на БФС за подновяване на първенството и форматът, в който ще се случи.

"Може би това е най-доброто решение за да могат отборите да имат шанс за по-предно класиране. Ако се прекрати в момента едни ще кажат ние бяхме на две точки от участие в евротурнирите, други ще кажат, че са били на две точки от баражи и т.н, и затова мисля, че това е най-правилното решение", заяви капитанът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948