Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Атанас Атанасов: Левски си е гранд, независимо, че е в малко по-такова състояние.

Атанас Атанасов: Левски си е гранд, независимо, че е в малко по-такова състояние.

Novsport

Треньорът на Монтана Атанас Атанасов говори слезд загубата с 0:2 от Левски.

„Причините за загубата са, че не можахме да реализираме ситуациите, които имахме. Направихме елементарна грешка от тъч. Аз съм доволен от старанието на моите футболисти и смятам, че се представихме на добро ниво. Левски е един от грандовете, независимо, че е в малко по-такова състояние.

„Работихме да победим Левски и си мисля, че трябваше малко шанс. В крайна сметка, след като не сме вкарали, значи не сме се справили. Не усещам напрежение в момчетата. В крайна сметка в efbet Лига не виждам слаб отбор или такъв, който нашият да подцени. Всички са равни, като изключим 2-3 отбора. Мисля че във всеки един мач имаме шанс”, коментира Атанасов.

„Не мога да кажа, че ще има трансфер на Бари, но ако стане, ние сме 24 човека, ще има заместник и за него. Добър футболист, ще липсва”, акцентира Атанас Атанасов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948