Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Балъков се оплака от терена в Монтана

Балъков се оплака от терена в Монтана

Novsport

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че тимът му не е успял да практикува динамичната си игра, защото теренът на стадион „Огоста“ в Монтана е бил изключително неравен, а топката е подскачала много. „Червените“ допуснаха минимална загуба с 0:1.

„Първо, искам да поздравя противника Монтана за всеотдайната игра и победата. На телевизията теренът е изглеждал добър, но имаше изключително много неравности, много беше мек и ни затрудни. Ние търсим динамична игра, но не можахме да я практикуваме. Имаха късмет в една от ситуациите съдията да свири дузпа, да ни вкарат и после играеха на контраатака. Второто полувреме, след като получиха червени картон, веднага променихме схемата с трима отзад, но явно не ни беше писано да победим. Ние знаехме много добре какъв мач ни очаква. За съжаление, не влязохме с тази агресия, която трябваше“, коментира Балъков.

„Битка от първата до последната минута, компактна игра от Монтана, това очаквахме. Ние не можахме да изиграем играта, която искахме и една от причините е теренът – изключително мек и топката подскачаше много“, добави той.

„Трябваше малко повече центрирания да предприемем, защото Монтана се прибра отзад. Не е лесно, когато противникът ти води с 1:0, а ти си излязъл с мисълта да победиш. Нямахме и нужния късмет в този мач. Трябва да анализираме много добре и да не се получава друг път така. Адаптацията на Димитър Митков върви много добре и в следващите мачове ще бъде една от важните фигури в нашия отбор“.„Трябва да играем по-добре срещу Левски и да вкараме повече голове, за да победим“, завърши главният мениджър на ЦСКА 1948.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948