Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Батков призова „сините“: Да се обединим около Сираков!

Батков призова „сините“: Да се обединим около Сираков!

Novsport

Бившият собственик на Левски Тодор Батков говори по време на шествието за 106-годишнината на клуба.

Адвокатът застана твърдо зад избора на Наско Сираков, който се очаква да получи акциите на „сините“.

"Това е момент да се обединим и да застанем всички зад ръководството. Решението за Сираков е много добро, тъй като той ще обедини „синята“ общественост. Нека с общи усилия да продължим напред в този момент", започна бившият собственик на Левски.

„За мен Левски е начин на живот, не просто идея. Така е и за моите деца. Поклон пред всички, които дават каквото могат за каузата. Трябва да продължим по същия начин, сега трябва да се привлекат и спонсори. Надявам се тази седмица акциите да бъдат прехвърлени", допълни Батков, цитиран от Гонг.

„Очевидно трябва да се направи сериозна организационна и финансова реформа. Спортно-технически също трябва да направим всичко възможно до края на шампионата да се представим на ниво. Криза обаче няма, а по-скоро има подем в любовта към клуба. Честит двоен празник, не е случайно, че Левски е създаден на този голям български празник. Клубът е символ на възраждането на българския дух", завърши Батков.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село