Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)Спартак (Варна)Хебър (Пазарджик)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)

Боби и Ради Цоневи чакат оферти от чужбина

Боби и Ради Цоневи чакат оферти от чужбина

Topsport.bg

Братята Борислав и Радослав Цонев чакат оферти от чужбина, за да продължат футболните си кариери, научи dsport. Двамата имаха договори, като Боби разтрогна с Черноморец Одеса, а от 30 юни Ради няма да е обвързан с Левски.

Украинският тим и Боби Цонев се разбраха да прекратят договора по взаимно съгласие. След започване на войната, тимът от Одеса реши да не разчита на чужденци, а само на украинци. Боби Цонев се прибра в София и през пролетта записа мачове за Славия. Сега е свободен агент и чака оферти от отбори извън България.

Ради Цонев не прие предложения му договор от Левски, с намалени финансови параметри и Станимир Стоилов много рядко го използваше от началото на 2022 година. От Левски дори официално написаха, че няма да продължат взаимоотношенията си с Ради Цонев и от 1 юли той ще е свободен агент. И Радослав Цонев ще изчака първо оферти от отбори зад граница.

И Борислав, и Радослав имат конкретни предложения от елитни български клубове и не е изключено отново да заиграят заедно в клуб различен от Левски, където бяха в най-трудните моменти за отбора.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Спартак
Локомотив
Ботев
Берое
Септември
Ботев
Пирин
Хебър
Лудогорец
Арда
ЦСКА 1948