Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Бойко Величков с лекция пред ОФК Беласица във вторник

Бойко Величков с лекция пред ОФК Беласица във вторник

Novsport

Във вторник, 2 юни, от 15 часа на терена с изкуствено покритие в град Петрич в района на гимназията ще се проведат практически и теоретически занимания пред всички треньори от ДЮШ на Беласица и футболистите от юноши младша възраст на клуба.

Всичко това ще направи известния български футболист и треньор, сега собственик на футболна академия, Бойко Величков. Както е известно, ОФК Беласица Петрич и АБВ( Академия Бойко Величков) сключиха споразумение за сътрудничество. Вече 6 години академията е абсолютен доминант в процеса на индивидуално развитие на футболисти - от прохождащи хлапета- до професионални футболисти и национални състезатели от А отбора на България.

Самият Величков е и лектор в треньорската школа по футбол. В рамките на това партньорство, ще бъдат проведени няколко открити уроци, включващи теоретични и практически занимания, включващи тактически постройки и новости в съвременния футбол.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село