Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Букарев: Не може да продължаваме така, това не е нормално!

Букарев: Не може да продължаваме така, това не е нормално!

Novsport

Нямам коментар. Поемам изцяло вината като треньор на отбора, но отправям апел към моите футболисти, че не може да продължават така. Това не е нормално, обяви треньорът на Витоша Асен Букарев след загубата с 2:6 от Етър.

"Може би съм сбъркал състава, тактиката, но не видях елементарни неща, които се изискват за един футболен мач. Нямам отговори на вашите въпроси", каза още Букарев.

"Програмата е еднаква за всички, отборите са ясни, на всички е ясно, че сме с 5 точки. Опитваме се да обясним на играчите, че 5 точки са малко. Самите футболисти имат сили да са много по-добри от това, което показват. Поведението им не отговаря на възможностите им. Няма никакво значение срещу кой играем - с такова поведение и такива детински грешки няма как да стане срещу никой", допълни специалистът.

"Агресията е едно от хилядите неща, които ни липсваха днес. Пък и какво значи агресия? Футболът се играе с топка, а ние днес бяхме едни призраци по терена", завърши разочарованият треньор.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село