Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Букарев: Обречени сме, но ще играем за престиж и имидж

Букарев: Обречени сме, но ще играем за престиж и имидж

Novsport

Наставникът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев обяви след днешното поражение с 1:3 от Левски на “Герена”, че тимът му има своите шансове в първия официален мач след подновяване на шампионата, който е срещу ЦСКА.

“Изводи можем много да направим. По-скоро съм доволен. След толкова дълга пауза футболистите не са на добро ниво, изгубили са игрови ритъм и усет към топката. Видях и много неща, за които мога да критикувам нашите футболисти, но ще го направя в следващите дни.

Стартирахме отново, но две-три седмици на групи не е достатъчно. Не обвинявам никого, а го константирам като факт. Така или иначе сме обречени в момента. В тези пет мача ще играем за имидж и престиж. Ще обиграваме отбора за Втора лига.

Това е причината да се разделим с опитните футболисти. Имахме уговорка да се опитаме да се спасим, но COVID ни попречи.

Курсът ще бъде с акцент към налагане на млади футболисти.

Имаме договорка с президента да продължим да работим със същия екип. Отговорът дали ще остана е “да”.

ЦСКА ще бъде в подобно състояние като това на Левски. Няма да са в желаното от тях състояние. Имаме своите шансове”, каза Букарев след контролата на “Герена”.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село