Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Венци за завръщането на Заги: Разбрахме се като мъже

Венци за завръщането на Заги: Разбрахме се като мъже

Novsport

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви назначението на новия треньор на тима Златомир Загорчич, като заяви, че специалистът е бил няколко месеца в отпуск и затова не е бил начело на "белите". Босът на столичани допълнни, че двамата с наставника са се разбрали като мъже и веднага са си стиснали ръцете.

"Загорчич е тук, защото тук му е мястото. Няколко месеца бе неплатен отпуск по негово желание. Сега сме пак заедно, за да си довършим работата. Приоритет за Славия е Купата, както и концентрация до края на сезона и спясяването от изпадане. Загорчич знае, че каквото се разберем - това е. И предишният път не сме подписвали договор".

"Нормално е да има спадове. И Барселона пада, и Реал. Такива неща се случват. Лошото е, че се случи и на нас. Трябва да покажем, че сме мъже, да се изправим".

"И с Тарханов и със Заги винаги сме се разделяли, като мъже и приятели. Когато виждаме, че има недобри игри и трябва нещо да се промени. Смятам, че Загорчич има достатъчно потенциал, знания и възможности да промени нещо".

"Обстановката в Славия винаги е била нормална и коректна. При нас няма простотии, ексцесии, интриги. Сядаме, изясяваме, говорим като мъже и се разделяме, като мъже. Животът изисква да сме коректни един към друг", каза Стефанов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948