Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Венци Стефанов: Левски е в критична ситуация

Венци Стефанов: Левски е в критична ситуация

Novsport

Левски е в критична ситуация, заяви за "Тази сутрин" по Би Ти Ви Венци Стефанов, президент на Славия.

Ние бяхме забавили с месец осигуровските и веднага ни ги удължаха от сметките. Не знам какви са дълговете на Левски, но скоро Павел Колев ги каза. За да има клубът такива дългове, някой е допуснал това. Това е и с ЦСКА, и с Локомотив, може да излязат и други отбори, ако се направи проверка. По-лошо е че е допуснато да се стигне дотук, обясни Стефанов.

Трябва да се разбере, че голям футбол се прави с много пари - както прави Домусчиев.

Ако аз имам 22 млн., колокото се твърди, че е дал Васил Божков за няколко месеца, откакто е в Левски, аз ще издържам Славия 10 г.

Не си обяснявам за какво се дават тези пари, къде потъват те.

Левски е на второ място с 22 млн. за няколко месеца, ние сме на 5-о място с 2 млн. на година..Божков е умен човек, няма да си направи сепуко да приканва феновете на бунт. Той сега е арестант и не може да дава повече пари за клуба.

Нямам личен конфликт с Бербатов - той се отказа да бъде футболист, а иска да бъде шеф. Не съжалявам, че казах за него че е предател. На конгреса на футолния съюз ще си кажа мнението кой да оглави футбола, допълни Венци Стефанов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село