Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Венци Стефанов: ЦСКА и Левски да си рекламират дамски превръзки

Венци Стефанов: ЦСКА и Левски да си рекламират дамски превръзки

Novsport

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира последните скандали в българския футбол. Той заяви, че се разчита само на мъжеството на Асен Букарев, за да каже истината относно мача между Витоша Бистрица и Царско село.

„Асен е много интелигентен и възпитан. За да каже това нещо му е дошло до тук. Той има дупе да говори с имена. Трябва да се види за какво става въпрос, защото иначе всичко е задкулисие“, коментира Стефанов в интервю за БНТ.

„Президентът на БФС трябва да има здрава ръка и да може да казва не. Разчитаме само на мъжеството на Букарев, за да каже истината. Г-н Христов трябва да каже това и това за конкретния човек от Изпълкома. Не мога да кажа име за кандидат за президент на БФС. Имам си свой фаворит“, добави президентът на Славия.

„Всички виждаме, че при 14 отбора два отбора са на изкуствено дишане. Какво ще стане, когато станат 16? Могат ли 16 отбора да дадат банкова гаранция, че ще завършат първенството?“

„Ако членовете на лицензионната комисия са коректни, сигурно ще има отбори, които няма да получат лиценз“, продължи шефът на „белите“.

„Има много компромиси, както със стадиона на Царско село – маломерен, наклонен, изобщо не отговаря на изискванията. Стадионът на Арда няма лиценз, а на Царско село има лиценз.“Той коментира и казуса с телевизионните права и заканата на Наско Сираков да не бъдат допуснати камерите на телевизията за мача между Левски и Славия: „Гладна кокошка просо сънува. Левски и ЦСКА с кого играят. Нека се рекламират – има четки за зъби, пасти за зъби, дамски превръзки. Никъде по света няма такова нещо. В Испания Барселона и Реал (Мадрид) опитаха с подобни искания, но не успяха.

Защо трябва да се изчака преподписването на договора за телевизионните права. Няма шанс някой друг наивник като Домусчиев да даде толкова пари в тази ситуация за футбол. Ако Сираков и компания намерят някой да даде повече пари, аз гарантирам, че Домусчиев ще се съгласи да предостави телевизионните права“, каза още Стефанов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948