Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Витоша започна подготовка с двама нови - юноша и бежанец

Витоша започна подготовка с двама нови - юноша и бежанец

Novsport

"Момчетата са в много добро настроение, празнично, но трябва да се организираме и да се настройваме за пролетта. Това е групата, с която ще работим до края на сезона - няма нови хора, няма и напуснали. До 28-и януари ще тренираме в София на стадион "Академик", който е взет от нашия клуб. Ще използваме залата, фитнес-центъра, изкуствения терен особено заради студеното време", каза старши треньорът на Витоша (Бистрица) на първата тренировка на отбора за 2019-а година.

На 26-и януари е и първата контрола на тима - срещу третодивизионния Марица, като все още не се знае къде ще се проведе. От 28-и януари до 8-и февруари тимът заминава на лагер в Анталия, където ще изиграе четири контролни срещи.

"За пролетта трябва да работим върху всички детайли от играта, за да изглеждаме по-добре и най-важното: да сме постоянни в представянето си. Нашата политика е да работим с тези хора, защото смятаме, че те имат още по-голям потенциал. И този потенциал ние трябва да го разгърнем", каза още бившият централен защитник и участник на Евро 2004.

Групата на бистричани е от 24 човека, като с отбора тренира едно момче от юношите (старша възраст), както и малийският футболист Сила.

Той е със статут на бежанец и за момента няма как да бъде картотекиран, тъй като документите му за временно пребиваващ не позволяват.Младокът се подготвя с Витоша (Бистрица) почти два месеца, на 21 години е и показва заложби.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село