Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Вихрен с две контроли през седмицата

Вихрен с две контроли през седмицата

Novsport

През настоящата седмица мъжкият отбор на ФК Вихрен ще изиграе две контролни срещи, както следва:

В сряда, 27 януари, от 12 часа на стадиона в Микрево срещу Пирин Благоевград;

В събота, 30 януари, на стадиона в Ново Делчево срещу Миньор Перник. Часът ще се определи допълнително.

Първата си тренировка с екипа на Вихрен направи опитният халф Руслан Иванов, за последно играл в отбора на Септември Симитли. Както е известно, Руслан Иванов за втори път е част от отбора на Вихрен, като преди това игра с фланелката на гладиаторите в продължение на три години в А група. Със сигурност още в сряда по време на контролния мач срещу Пирин Благоевград той ще направи повторен дебют с екипа на Вихрен.

За тренировки до момента се ползва теренът с изкуствено покритие в спортния комплекс.

В същото време стана ясно, че падналият сняг усложни още повече нещата за подготовката на мъжкия отбор на ФК Банско при местни условия. Ръководството и треньорския щаб решиха терена на стадион Свети Петър да се пази за остатъка от мачовете за първенството на ЮЗ трета лига от пролетния дял на първенството, който ще бъде доста напрегнат за козлите, които имат за цел да се отлепят от дъното на таблицата и да оцелеят в групата. Вече първата тренировка с отбора на Банско направи португалеца Уилсън. Мариан Ловков е получил разрешение за отсъствие поради лични дела. Очакват се още чуждестранни футболисти с европейски паспорти, които да подсилят отбора.По повод първия контролен мач , който трябва да се изиграе в събота срещу U-19 на Хебър Пазарджик, подсилен с футболисти от мъжкия отбор, които до момента е са играли поради различни причини, от управата на клуба споделиха следното: „При благоприятно време ще домакинстваме на пазарджишкия тим на един от терените в Елешница или Годлево. В противен случай ще трябва да гостуваме в Пазарджик”.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948