Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Вратарят на Монтана: Имах най-малко работа от всички

Вратарят на Монтана: Имах най-малко работа от всички

Novsport

Вратарят на Монтана Благой Макенджиев обяви, че не е очаквал толкова лесен мач при гостуването на Берое. Срещата в Стара Загора завърши при 0:0, въпреки че гостите играха почти 80 минути с човек по-малко.

“Аз имах най-малко работа от целия отбор. Берое владееше инициативата, имаше предпоставки за добри положения, но целият отбор се справи добре. Целта беше да не загубим", започна Макенджиев.

"Взехме точка с много голяма дисциплина и себераздаване. Берое има суперкласни футболисти, а ние успяхме да ги обезвредим. Имаха 1-2 удара за статистиката. Не очаквах да имам толкова малко работа предвид класата на Берое. Компенсирахме човека по-малко. На един от пет пъти нещата се получават по този начин, но днес се получиха. Целта ни е оставане в групата и се надявам, че това нещо ще се случи”, каза Макенджиев.

Тежка година за българския футбол. За нас колеблив сезон, на приливи и отливи. Можеше да вземем и повече точки, но това е действителността в България. Изпращам тежка година, изпаднах с Дунев, но да сме живи и здрави. Нещата ще се оправят", акцентира стражът на Монтана.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948