Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

В Дунав всички са здрави, стартират групови тренировки

В Дунав всички са здрави, стартират групови тренировки

Novsport

Наставникът на Дунав Русе - Людмил Киров, призна, че отборът ще даде всичко от себе си, за да е готов за рестарта на първенството, който е предвиден за 5 юни.

"Ще се постараем и ще направим всичко по силите си, за да се подготвим добре за подновяването на първенството в Първа професионална лига на 5 юни тази година", заяви Киров пред БТА.

Той информира, че резултатите от всички PCR тестове за коронавирус на футболистите са отрицателни. По думите му в момента състезателите тренират индивидуално, а от утре ще има и групови тренировки с по няколко футболисти.

Административният директор на клуба - Свилен Стефанов, коментира, че футболистите не са взимали заплати от три месеца.

Той заяви, че се надява община Русе да сключи договор за спонсорство за сумата от 90 000 лева с клуба. Дали предложението ще бъде одобрено, ще стане ясно на предстоящата сесия на Общинския съвет, която ще се състои на 21 май тази година.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село