Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Георги Дерменджиев отказал да поеме ФК ЦСКА 1948 и Берое

Георги Дерменджиев отказал да поеме ФК ЦСКА 1948 и Берое

Topsport.bg

Бившият селекционер на националния отбор Георги Дерменджиев е отказал две оферти от efbet Лига, съобщава "Тема Спорт". Специалистът е получил конкретно предложение от ФК ЦСКА 1948, преди тимът да бъде поет от Николай Киров-Белия. Преди това бившият наставник на Левски и Лудогорец е отклонил покана и от Берое.

Дерменджиев не е бил съгласен с политиката и методите на работа във ФК ЦСКА 1948. Заралии впоследствие продължиха да гласуват доверие на Петър Колев след освобождаването на Димитър Димитров-Херо през пролетта.

Георги Дерменджиев е бил категоричен пред свои близки, че иска предложението за бъдеща работа да е достатъчно сериозно и като условия, и като цели, които ще се гонят. Опция пред него е бил и клуб от Азия, но с оглед обстановката по света, той също го е отклонил.

Наскоро наставникът на заралии Петър Колев е имал среща с ръководството на клуба относно бъдещето си. Засега той ще продължи да води тима и му е гласуван вот на доверие. Слабите резултати от началото на сезона разклатиха леко стола му.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948