Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Георги Петков: Не знам дали ЦСКА няма да се прибере с нов треньор

Георги Петков: Не знам дали ЦСКА няма да се прибере с нов треньор

Novsport

От доста време не коментирам ЦСКА и Левски. Левски имат големи проблеми с ръководството. Там не се знае накъде ще отидат нещата. Колкото до ЦСКА, не знам с тези резултати, които записаха, дали няма да са с нов треньор, когато се приберат в България, обяви вратарят на Славия Героги Петков в интервю пред камерата на „Евима Футбол”.

Той говори и за ситуацията в „белия” клуб, както и какви са очакванията му за пролетния дял от шампионата.

„Както казва президентът на нашия клуб, прогнози за Славия не се дават. Ние си играем мач за мач, ако влезем в първата шестица, живи и здрави, ако не – ще се борим за седмото място, за да играем в баражите за Лига Европа. Сигурно това е 24-ата ми подготовка. Това се постигна с много труди много лишения и естествено по-малко контузии. В момента нямам контузии и се наслаждавам на футбола си. По-добре да си в устата на хората. Ако е така, значи си някой. Ако никой не те отразява, трябва сам да спреш”, сподели още ветеранът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село