Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Георги Петков: Не мисля да спирам с футбола!

Георги Петков: Не мисля да спирам с футбола!

Novsport

Все още ми се играе футбол и не мисля да спирам. Това заяви в интервю за "Хоризонт" Георги Петков. Преди дни вратарят на Славия навърши 44 години.

"Здрав съм, във форма съм. Дори и сега ми липсват тренировките. Не мисля да спирам. Ако съм здрав и нямам сериозни контузии, ще продължа да помагам на Славия с каквото мога. И аз съм бил млад играч и съм се отнасял с уважение към тези, които по-големите от мен. В Славия има много млади и талантливи момчета, които имат бъдеще", каза още той.

"Не съжалявам за нищо в кариерата си. Радвам се на футболното си дълголетие. Семейството ми е здраво, аз съм здрав. Няма от какво да се оплача. Ще играя, докато мога и докато съм полезен. Пожелах успех на Георги Георгиев в Левски. Той е имал уговорка при предложение, което му харесва, да напусне Славия. В Левски не е лесно, но той е юноша на този клуб и ще се справи", добави Георги Петков.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село